Szerény hajlék

Ha már a fotosop ilyen remekül ért a panorámaképek gyártásához, hát így néz ki a mostani szobám:

Maruyama room

Talán így kicsit jobban érthető, hogy miért akartam elköltözni Csófuból: ott az egész lakás volt ennél alig nagyobb, itt ez meg csak egy szoba, meg balra a konyha. A rendetlenség természetesen kizárólag a fénykép kedvéért készült, egyébként már-már zavaróan minden az élére van hajtogatva.

8 thoughts on “Szerény hajlék

  1. Ez igazán nem volt szép, különösen annak fényében, hogy pont te szerettetted meg velem az IKEA Jerker bútorcsaládját… arról meg nem tehetek, hogy itt egy az egyben lelopták a dizájnt és még mindig ez fajlagosan az egyik legjobb asztal… :-)

    Ja, és mert tízévente veszek új szintetizátort, a fene vinné el… :-(

  2. Szociális projekt, hogy mindig ugyanazzal a kábelfixációja miatt munkanélküli belsőépítésszel dolgoztat

  3. Igen, Matsumotóban laktam két és fél évig (a kastélytól biciklivel olyan 5-6 percre).
    Ilyen felbontás mellett szép dolog volt felismerni, de a többieknek azért hozzátenném, hogy – ha jól tudom – a II. vh. bombázásai összesen KETTŐ kastélyt hagytak meg eredeti formájukban (szándékosan egyébként, simán lenyomták volna azokat is, ha akarják), ez az egyik, úgyhogy nincs az a nagyon sok fekete fakastély mára Japánban, lényegében az összes többi szürke (vasbeton) vagy fehér kő (mint Himeji).

  4. ohayo Shirokuma! 3 hónapja követem a honlapod és le vagyok nyűgözve. sok fontos dolgot tudok meg a nihongo életről. Ha minden összejön, akkor én is szeretnék Japánba költözni és kint letelepedni. Addig is maradok hűséges olvasód Shirokuma-san

    tisztelettel- heikichi

  5. Kösz a dicséretet. :)
    Egyébként 12 kastély maradt fent eredeti formájában, amiből 4 nemzeti kincs státuszban van. Ezek Himeji, Hikone, Inuyama és Matsumoto. Ha valaki teheti látogassa meg mindet, de Hikone-t és Matsumoto-t mindenképpen.

Leave a Reply