Férjet keresünk

Az alábbiak véresen komolyan veendők, ne tessenek nevetni. Ha valaki japán feleséget akar, most lehet jelentkezni (de kalandorok ne íméljenek).

Szóval van egy jó sorból való, 39 éves japán leány, kifejezetten csinos (és még a szokásosnál is fiatalabbnak látszó, tehát mondjuk magyar viszonylatban bárki elhinné, hogy 32), aki azért most már szeretné, ha bekötnék a fejét. Próbálkozott ő is sokmindennel, például internetes társkeresőkkel, de az a helyzet, hogy itt is ugyanaz van, mint a világon mindenütt, az emberek 5-10 évvel korábbi fotókat raknak magukról fel, aztán remélik, hogy a személyes találkozónál nem tűnik fel (de igen), meg hát ugye élőben, in real time sokkal nehezebb jó fejnek lenni, mint onlány.

A hölgy élt évekig külföldön, ebből vagy 4-5 évig Magyarországon is (de nem tud jól magyarul, csak egészen kicsit), és tulajdonképpen van az a pénz, amiért ő tud Magyarországon is élni, bár inkább Japánban gondolkozott. Remekül főz (már persze japán dolgokat, a magyar zsíros borzalmakat utálja, de a finom gulyást szereti).

Jelentkezni nálam lehet, minden tisztességes és komoly ajánlatot továbbítok a hölgynek.

One thought on “Férjet keresünk

  1. Üdv Szabolcs!

    Lenne egy pár kérdésem Japánnal kapcsolatban, tudnál adni 1 mailcímet? Előre is köszönöm!

Leave a Reply